SOMMARTIDER!!!

Mellan 23 Juni-10 Aug har vi sommartider på Trivsamt Hälsocenter.
Måndag 12-19
Tisdag 12-19
Onsdag 12-19
Torsdag 9-15
Fredag 9-15
Lördag 10-15
Söndag 10-15

Ingen gruppträning under sommartiderna!

Glad och trevlig sommar önskar vi er!

Nu är det dax! Yoga,barnträning mm!

Under de sista 5 månaderna så har vi kämpat och slitit med de nya lokalerna där vi skall ha gruppträningar! Nu är det äntligen klart!
Våra träningar kommer att ha en smygstart 31 mars- 11 april. Under denna tiden kommer vi att bjuda våra medlemmar på att testa våra olika gruppträningar och självklart kommer det att vara gratis! Yoga, spinning, cirkelfys och självklart Zumba! Den 12 april kommer vi att ha en offentlig invigning av den nya verksamheten och samtidigt kommer vi ju att fira vårt 2-årskalas som Trivsamt Hälsocenter! Vi kommer denna dag att ha erbjudanden som du kan fynda och självklart bjuder vi på fika! Schemat för gruppträningen kommer upp inom kort!
Ha nu en grymt Trivsam helg!

Snart är julen här!

Hej alla härliga därute!

Snart är julen här och vi vill gärna tipsa er om att fram t.o.m den 24/12 har vi ett erbjudande där du kan ge bort ett 3-månaders träningskort och en liten goodiebag för endast 1200kr! Detta är en bra julklapp om ni vill att en kompis börjar träna med oss!
Renoveringen av den nya lokalen går framåt och vi hoppas vara klara i början av året! Där kommer vi att ha olika klasser och gruppträningar! Vill ni jobba med oss som instruktör så skicka in ditt CV och presentation!
¨Hoppas vi ses snart och kommer igång redan innan jul!

Med vänlig hälsning Trivsamt

Nu håller vi på att få tillökning!

Hej alla!

Nu håller vi på att få tillökning och då menar jag inte att vi ska få barn utan vi skall utöka verksamheten och få in gruppträningar!
Detta är ett jättestort steg för oss på Trivsamt Hälsocenter men vi tror på att utöka och att vi får en större bredd i träningen!
Tanken är att vi kommer att hålla ca 4-6 olika klasser till att börja med och om efterfrågan blir stor så utökar vi antalet klasser!
Yoga, cykling i grupp, cirkelträning, gruppfys och kampsportsträning är några förslag. Vi kommer även att komma igång med kurser i självskyddsträning där vi utvecklar oss i stående och kamp på backen.
Nu finns det inga ursäkter så välkomna in o prata med oss om ett medlemskap så kör vi!

Med vänlig hälsning Trivsamt!

Vi söker dig!

Vi söker instruktörer till gruppträningar för olika aktiveteter! Är du utbildad instruktör inom Yoga,Spinning,Gruppfys eller boxning så maila din ansökan till info@trivsamt.com
Vi söker dig som kan och brinner för att utveckla andra och trivs med att instruera! Hör av dig!
Med vänlig hälsning Trivsamt Hälsocenter

1 år som Trivsamt!

Nu har det gått 1 år sedan vi blev Trivsamt Hälsocenter och det har blivit stora förändringar i våra lokaler och i vårt utbud!Kalaset som var den 20 April var trevlig och vi tackar för alla fina blommor och presenter!
Vi är stolta och imponerade av alla som kämpar på med sin träning efter sina egna förutsättningar och behöver ni en knuff i rätt riktning så finns ju vi här och hjälper gärna till! Vårt mål är att alla ska bli bättre! Ses på gymet!
MVH Trivsamt

PS.Gött när Blåvitt leder allsvenskan DS.

AUTOGIRO

Nu kära kamrater har vi äntligen fått ordning på vårt autogiro!
Priset varierar beroende på bindningstiden

12 Mån 325kr/mån
18 Mån 315kr/mån
24 Mån 295kr/mån

Renoveringen drar mot sitt slut!

Nu har vi varit i renoveringstagen under ca 2 veckor och nu börjar vi bli klara med denna etapp! Nytt golv i entre och delar av gymet,ny receptionsdisk med ljusa och fräscha färger,ny avskiljare vid ingången med lite blommor och nya lister! Nu gör vi även om väggen bakom receptionen så det blir samkört med resten av det nya gymet!
Vi kommer att göra mer förbättringar på Trivsamt men nästa etapp blir lite senare i år!
Vi vill gärna tipsa er att gärna testa att gå hos vår kostrådgivare och personliga tränare Johanna om ni vill ta nästa steg i er utveckling! Hon är fantastiskt bra på sitt jobb!
Vi har också börjat med ”Veckans erbjudande” och det är väldigt bra priser på allt från solkort till träning och kosttillskott!

Vi ses snart hoppas vi!

Ha det gött!
Trivsamt

Massor av nyheter!

Vill gärna informera er om att vi har ju inte bara träning på gymet utan även kostrådgivning,massage,sjukgymnast,personliga tränare och läkare i vår stab på Trivsamt Hälsocenter!
Är det något som ni behöver hjälp med eller något som ni undrar så hjälper vi gärna er i receptionen!
Vi kommer även att se om det finns intresse för cirkelträning på lunchen då man kör olika övningar under ca 30 min med en tränare!
När snön försvinner ska vi även få igång löpargrupper där vi ger oss ut i friska luften och bättrar på löpsteget!
När det gäller nya erbjudanden så finns det nu ett sk 60+-kort som gäller mellan 9-14 vardagar och 10-14 på helger där ett årskort endast kostar 999kr!
För alla andra så har vi en grymt bra deal ! Köp 3 årskort men betala endast för 2 och spara 3495kr!
Varmt välkomna!