Dopingtest!

Idag hade vi ett inplanerat dopingtest där några av våra medlemmar testades! Detta är ett av stegen i vårt arbete att vara ett drogfritt gym! Vi hade 2 st kontrollanter här som utförde testerna och de som blev testade ställde gladeligen upp och det tackar vi för!Vi på Trivsamt Hälsocenter önskar ju att våra medlemmar mår bättre av träning utan några droger och därför kommer vi att fortsätta med detta och vår förhoppning är att bli ett ännu mer Trivsamt gym!
Må gott!

Annika Fristedt Massör, Hudvård och fotvård!

Hej!

Jag heter Annika Fristedt och är Trivsamt Hälsocenters massör sedan 140801.

Jag gick min utbildning på Göteborgs Gymnastiska Institut (GGI) 1993-1994, och har arbetat aktivt med massagen sedan 1999. Förutom att jag finns på Trivsamt tre dagar per vecka, måndag, tisdag och fredag är jag även ute på företag och masserar. Ett populärt sätt att idka friskvård på jobbet och samtidigt motivera sin personal.

Min långa erfarenhet av massage i kombination med mitt stora intresse för träning, har med åren gjort mig både stark i nyporna, och kunnig vad gäller övningar som är lämpliga vid olika typer av krämpor, stelhet och smärttillstånd.

Men jag är inte bara massör, utan även fotvårdare och hudterapeut. När jag arbetar med huden har jag en alldeles speciell förkärlek för ett märke som heter Nimue, medicinsk hudvård från Sydafrika. Dem har jag jobbat med i tio år, och går kontinuerligt på kurser och utbildningar för att hela tiden hålla mig ajour med ingredienser, förväntade effekter och resultat för huden.

Välkommen att boka en tid för behandling!

Ansiktsbehandling 895:-
Fotvård 595:-
Massage 90min 900:-
Massage 60min 650:-
Massage 45min 550:-
Massage 30min 450:-
Bryn & Fransfärg inkl plock 395:-

Med vänlig hälsning,
Annika Fristedt
Trivsamt Hälsocenter
Fjällgatan 38
annika@trivsamt.com
070-996 83 11

Anna Gullberg Osteopat B.S.c D.O

Anna Gullberg,
Osteopat B.S.c D.O.

Hej. Anna Gullberg heter jag och jobbar som Osteopat och fysioterapeut här på Trivsamt Hälsocenter. Hos mig får Du hjälp med muskel- och ledproblematik, huvudvärk, inflammationer, stressrelaterade problem och en massa annat som kan göra livet surt för Dig när Du tränar eller på annat sätt påverkar din vardag negativt. Jag har jobbat 12 år som fysioterapeut inom idrotten innan jag bestämde mig för att ta ett kliv i livet och satte mig i skolbänken fyra år vilket resulterade i en osteopattitel och i förlängningen också tog mig hit till Trivsamt Hälsocenter. Jag är mycket glad och stolt över att få förtroendet att jobba här och finnas till hands för Er medlemmar när jag behövs. Tveka inte att rycka tag i mig och rådfråga när Ni ser mig i gymmet om det är något jag kan hjälpa till med. Vi ses!

osteopat3

Kostrådgivare & Personlig Tränare!

Hej!

Jennie Renberg heter jag och mig hittar ni på Trivsamt Hälsocenter där jag arbetar som personlig tränare och kostrådgivare. Jag är Fagerstabo i grunden men bor numera i Göteborg. I mina yngre dagar höll jag mig aktiv genom innebandy i div.2, ridning och en del gymmande, men det var inte förrän jag flyttade till Göteborg hösten 2012 som mitt intresse för träning och hälsa tog fart på riktigt. När jag väl bestämde mig för att utbilda mig till PT och kostrådgivare för att även kunna hjälpa andra att komma igång och utvecklas genom sin träning så kändes det som ett självklart val.

Jag brinner för att arbeta inom träning och hälsa och även med andra människor och jag tror på att regelbunden träning, rätt kost och mental hälsa går hand i hand. Mitt mål är att inspirera, motivera och hjälpa dig att leva ett hälsosamt liv och utvecklas med dina mål i fokus.

Kom igen, nu kör vi!

// Jennie Jennie

Nu är vi igång igen!

Semestern är slut och det har blivit lite kallare ute! Dock vill vi påpeka att värmen hos oss stiger! Vi kör 3 gruppträningspass både måndagar och torsdagar där vi startar med Spinning 17.15, Abs/Box 18.00 och avslutar med Cirkelfys kl 18.30! Alla kan vara med och varje individ tränar utifrån sin egen förmåga! Vi har roligt tillsammans och det blir mycket härliga skratt fast vi tränar på riktigt bra! Anmäl er i receptionen eller via telefon 031-244102.
Glöm inte att vi har massage,Osteopati och kostrådgivning! Vi vill hjälpa er!
Vi ses på Trivsamt!

SOMMARTIDER!!!

Mellan 23 Juni-10 Aug har vi sommartider på Trivsamt Hälsocenter.
Måndag 12-19
Tisdag 12-19
Onsdag 12-19
Torsdag 9-15
Fredag 9-15
Lördag 10-15
Söndag 10-15

Ingen gruppträning under sommartiderna!

Glad och trevlig sommar önskar vi er!

Nu är det dax! Yoga,barnträning mm!

Under de sista 5 månaderna så har vi kämpat och slitit med de nya lokalerna där vi skall ha gruppträningar! Nu är det äntligen klart!
Våra träningar kommer att ha en smygstart 31 mars- 11 april. Under denna tiden kommer vi att bjuda våra medlemmar på att testa våra olika gruppträningar och självklart kommer det att vara gratis! Yoga, spinning, cirkelfys och självklart Zumba! Den 12 april kommer vi att ha en offentlig invigning av den nya verksamheten och samtidigt kommer vi ju att fira vårt 2-årskalas som Trivsamt Hälsocenter! Vi kommer denna dag att ha erbjudanden som du kan fynda och självklart bjuder vi på fika! Schemat för gruppträningen kommer upp inom kort!
Ha nu en grymt Trivsam helg!

Snart är julen här!

Hej alla härliga därute!

Snart är julen här och vi vill gärna tipsa er om att fram t.o.m den 24/12 har vi ett erbjudande där du kan ge bort ett 3-månaders träningskort och en liten goodiebag för endast 1200kr! Detta är en bra julklapp om ni vill att en kompis börjar träna med oss!
Renoveringen av den nya lokalen går framåt och vi hoppas vara klara i början av året! Där kommer vi att ha olika klasser och gruppträningar! Vill ni jobba med oss som instruktör så skicka in ditt CV och presentation!
¨Hoppas vi ses snart och kommer igång redan innan jul!

Med vänlig hälsning Trivsamt

Nu håller vi på att få tillökning!

Hej alla!

Nu håller vi på att få tillökning och då menar jag inte att vi ska få barn utan vi skall utöka verksamheten och få in gruppträningar!
Detta är ett jättestort steg för oss på Trivsamt Hälsocenter men vi tror på att utöka och att vi får en större bredd i träningen!
Tanken är att vi kommer att hålla ca 4-6 olika klasser till att börja med och om efterfrågan blir stor så utökar vi antalet klasser!
Yoga, cykling i grupp, cirkelträning, gruppfys och kampsportsträning är några förslag. Vi kommer även att komma igång med kurser i självskyddsträning där vi utvecklar oss i stående och kamp på backen.
Nu finns det inga ursäkter så välkomna in o prata med oss om ett medlemskap så kör vi!

Med vänlig hälsning Trivsamt!

Vi söker dig!

Vi söker instruktörer till gruppträningar för olika aktiveteter! Är du utbildad instruktör inom Yoga,Spinning,Gruppfys eller boxning så maila din ansökan till info@trivsamt.com
Vi söker dig som kan och brinner för att utveckla andra och trivs med att instruera! Hör av dig!
Med vänlig hälsning Trivsamt Hälsocenter